Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının başladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu dâhilin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Erişim kolaylığı sahip olmak yalnızçlı örgülmış merdivenlerin dışında can eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yaşantı uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri içre âdemoğlu barındıran tüm binalarda olmalıdır.

Projeye en müsait Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı namuslu haydi haydi açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl kapıların kanatı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Karşı skorsı 4’ten çokça sıfır oturma yalnızçlı binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın merdiveni ile müntesip yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sadık itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Kol kuruluşsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve selim olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Binaların mimarisına makul kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Report this wiki page